Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Ormen
Isbn: 978-91-8841-737-4
Förlag: Danje Förlag
Kategori:
E-single Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: februari 2017

E-bok

Ormen

Som vanligt på första raden: hon med de stora runda glasögonen; i dag med kjol, benen korsade och ett par röda skor som grep så fast om de smala vristerna, kontrasterade så starkt mot de svarta strumpbyxorna. Blankt rött mot matt svart, och så vristens nonchalanta välvning…


***

Under en föreläsning om Kafka ställs lektor B inför plötslig undergång.


Dagen har redan börjat dåligt. På grund av en missad tvättid måste han gå till botten av underklädeslådan och välja ett par boxershorts med trasig resår. Det som borde hållas bekvämt på plats hamnar fel. Skaver. Inte ens tonerna från det mest fulländade musikaliska verk som någonsin komponerats – Das Wohltemperierte Klavier av Johan Sebastian Bach – kan återge honom balansen.
    I aulan, där den stundande katastrofen väntar, hörs en lätt rundgång i högtalarsystemet och skrapandet av stolar från studenterna som intar sina platser.


Ormen är den åttonde delen i serien #dahlrotnovellerna.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone