Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Rörelsemeditation
Isbn: 978-91-7747-901-7
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Religion Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juni 2017
Uppläsare: Anna Numell
Length: 14 minuter

Ljudbok

Rörelsemeditation

RÖRELSEMEDITATION–för ökad livsenergi

Denna vägledda meditation med temat RÖRESLE är en annorlunda meditation som skapar möjligheten för dig att utforska vad för möjligheter du kan skapa i ditt liv när du väljer in att följa den naturliga rörelse energin som finns i din kropp. Under meditationen är det en fördel för dig om du samtidigt är i rörelse.

Livet är i städning rörelse, förändring och utan motstånd i energin så skapar vi möjligheten till attuppleva känslan av flow. Om du upplever att du ”sitter fast” eller känner dig trött så upp och rör påkroppen, för rörelse skapar klarhet. Det kan vara ex en promenad eller ute och spring, dansa eller på vilket sätt som helt som din kropp önskar röra på sig. Känn in och känn efter hur din kropp önskar röra sig just nu och så gör det.

När vi lyssnar på kroppens naturliga rörelseenergi och följer den skapar vi känslan av flow i vårakroppar. Och när vi upplever känslan av att vi ”sitter fast” eller är trött ät det energin i kroppensom för tillfället ät stilla och kroppen förmedlar till dig att du behöver komma i rörelse.

Så ge dig själv gåvan att röra på din kropp och se vad det skapar för just dig i ditt liv idag.

Du finner mer av och om Anna Numell på: www.annanumell.com
yogaPT.se
instagram: AnnaNumell

FB-gillasida: Anna Numell
Ljudinspelning/ redigeringskred: Christof Jeppsson/JamStudio Halmstad 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone