Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Eldens arvtagare (Tredje boken i Glastronen-serien)
Isbn: 978-91-7701-823-0
Förlag: Modernista
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: september 2017

E-bok

Eldens arvtagare (Tredje boken i Glastronen-serien)

»Spännande, vackert, förödande, romantiskt och fängslande... Den här boken kommer att fullkomligt sluka dig och få dig att längta efter mer.« | USA Today

Celaena Sardothien har överlevt tre livsfarliga tävlingar och förödande hjärtesorg. Men det har kostat henne nästan allt.
Nu är hon vilse och trasig inombords, och vill inget hellre än att utmäta hämnd för sin älskade vän som dog under ofattbart grymma omständigheter. Men i stället måste hon resa långt bort för att konfrontera en mörk sanning om sitt förflutna - något som fullständigt kan vända upp och ner på hennes liv - och också möta de brutala krafter som vill förslava hennes värld.
Nu måste Celaena uppbåda all sin styrka för att bekämpa både sina egna demoner och den allomfattande ondska som hotar.

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som har slagit igenom stort med Glastronen-serien. Hon är bosatt i Pennsylvania tillsammans med sin make och hund. Eldens arvtagare är den efterlängtade tredje delen i Sarah J. Maas storsäljande Glastronen-serie. En TV-serie baserad på böckerna kommer att produceras av Mark Gordon (Ray Donovan, Grey's Anatomy).


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone