Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Gatans arv
Isbn: 978-87-1192-011-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Historia
Tillgänglig sedan: november 2017
Uppläsare: Kim Rhedin Hüttner
Length: 13 timmar 17 minuter

Ljudbok

Gatans arv

Familjen Lackland är splittrad. Abel har blivit hård och vresig; han kommer inte överens med sönerna William och Rupert om hur sjukhuset ska skötas och har inte längre kontakt med sina äldsta barn Jonah och Abby. Och när en koleraepidemi drabbar London ökar pressen på både familjen och sjukhuset.

Abby har blivit änka och lever nu ensam med sin son. När hon möter kärleken i Gideon som är av judisk härkomst, tvingas hon välja mellan att lyssna till sitt hjärtas begär och att följa samhällets konventioner.

Samtidigt kämpar Jonah i sitt äktenskap med Celia som inte kan glömma Jonahs tidigare relation med Lilith. Celias oförmåga att släppa taget, och Liliths elaka lynne, kommer att få ödesdigra konsekvenser.



Claire Rayner (1932-2010) var utbildad sjuksköterska och arbetade på flera olika sjukhus i London. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frågor resulterade i ett stort antal artiklar och fackböcker. "Släkten Lackland" är hennes stora genombrott som skönlitterär författare.

Claire Rayners krönika över Lackland-släkten sträcker sig från början av 1800-talet till långt in på 1900-talet. Serien består av 12 delar som både kan läsas fristående och kronologiskt.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone