Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Kom igen, Peter
Isbn: 978-87-1176-032-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: november 2017

E-bok

Kom igen, Peter

I denna fjärde del i serien väntar både hockeygymnasiet och uttagningarna till U16 landslaget. Det är ont om tid för Peter som fått en knäskada som visar sig vara allvarligare än han trott. Kommer han att klara av det?

'Jag ser inte att det finns någon annan författare som bättre skildrar ishockeyn för unga läsare än Bengt-Åke Cras. Han vet också hur man skapar förväntan kring nästa del i boken. Då boken slutar är hjälten Peter Fredell medvetslös efter att ha gjort tre mål på tio minuter. Snacka om cliffhanger!'
Jan Hansson, Svenska Dagbladet

Bengt-Åke Cras är en svensk författare född 1943. Han har skrivit allt från ungdomsböcker till västernböcker, serier och noveller. Framförallt är han känd för att skildra dramatiken inom ishockey.

Den populära serien om Södergårdens Hockey Club och Peters kamp för att nå toppen. Böckerna rymmer inte bara rafflande hockeymatcher utan skildrar även vänskap, kärlek och skolvardag.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone