Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Kobran
Isbn: 978-87-1193-736-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2017
Uppläsare: Håkan Julander
Length: 6 timmar 29 minuter

Ljudbok

Kobran

En ung svensk affärsman hamnar mitt i en internationell kriminalgåta – en historia som tar med läsaren på en resa mellan London och Bangkok.

Kobran är en spännande och överraskande kriminalroman som tar sin utgångspunkt i det okända livsödet hos entreprenören Jim Thompson. Thompson var en verklig person som efter en krigsplacering i Asien blev kvar i Thailand, grundade företaget Thai Silk Company och lanserade thaisidenet som blev känt över hela världen. 1967 försvann han spårlöst i Malaysia.



Jan Olof Moen (1933-1995) var en författare vars verk sträckte sig över genrer som romaner, kriminalromaner, dramatik, musikaler, populärvetenskap och barn- och ungdomslitteratur. Evert Lundström (1924-2004) var en göteborgsförfattare och översättare som skrev bland annat historiska romaner och kriminalromaner. Hans böcker utspelar sig ofta i Göteborgsmiljö. Tillsammans skrev de kriminalromaner under pseudonymen Julius Bark.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone