Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Lilla Fågel
Isbn: 978-91-8875-907-8
Förlag: Nomen förlag
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: januari 2018

E-bok

Lilla Fågel

LILLA FÅGEL har fått bli den samlande titeln på några berättelser som handlar om olika människor. Där finns historien om Kristoffer Örn den gamle skräddaren och enstöringen, Hundgubben kallad i kvarteret, om Jean-Christopher Rosendal, hans son, den charmanta storsångaren i den fria församlingen, och hans son återigen, Mikael, som, också han frukten av föregående generationers drömmar, ambitioner och krossade förhoppningar nu står på tur att efter bästa förmåga bana väg för kommande släktled?

Och LILLA FÅGEL slutligen; det har alltid funnits gestalter som kommit att leva kvar i minnet eller rentav gått till historien. Var de då förgrundsfigurer värda namnet? Var de bättre människor, var de godare och klokare än vi? Det kan man aldrig veta. De kanske aldrig levat här på jorden ens. Det kanske är myter alltihopa, någonting som bara finns i vår fantasi. Men är inte det tillräckligt!


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone