Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Kampen om Mosul
Isbn: 978-91-8879-907-4
Förlag: Lava förlag
Kategori:
Romaner Samhälle & politik Historia
Tillgänglig sedan: april 2018

E-bok

Kampen om Mosul

En unik inblick i återtagandet av Mosul från terrorsekten IS en osminkad och detaljrik berättelse om hur ett specialförband opererar i strid, våldsam död, kamratskap i främsta linjen och krigets oskyldiga offer.

Svenske elitsoldaten Axel Stål är tillbaka i stridens hetta. Som nybefordrad överstelötjnant i kurdiska säkerhetstjänsten blir hans uppgift att hjälpa till med återtagandet av Mosul från terrorsekten Islamiska Staten. Men trots hans långa karriär som operatör runt om i världens värsta oroshärdar visar sig uppdraget bli långt blodigare och svårare än vad Axel någonsin tidigare varit med om.

KAMPEN OM MOSUL är den fristående uppföljaren till succéboken KONTAKT! och ger läsaren unik inblick i hur ett specialförband opererar i kampen mot terrorismen från planering, övning och materiel till mötet med en av världens brutalaste terrororganisationer på fältet och inte minst om krigets oskyldiga offer.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone