Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Väven
Isbn: 978-87-1181-840-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2018

E-bok

Väven

Romanen utspelar sig i Småland och beskriver en väv av olika människoöden som griper in varandra. Förtrycket inom en familj, motsättningen mellan en ond och en god människa, dialogen mellan en troende och en skeptiker, olika människors dagliga prövningar samt kärlekens olika former. 
Till en början rör sig Petter Målare och Lena i romanens utkanter men allt eftersom hamnar de mer och mer i centrum för berättelsen.


Anna Albertina Elisabeth Bergstrand-Poulsen (1887-1955) var en svensk konstnär och författare. Hon skrev flera böcker varav många är översatta till andra språk, bland annat danska, holländska, tyska och engelska. 
Bergstrand-Poulsen var även en mångsidig porträttmålare och bondelivsskildrare som både målade stora oljemålningar och mindre akvareller, ofta i expressionistisk stil.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone