Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Trubbel och plötslig död vid polisen
Isbn: 978-91-8683-942-0
Förlag: FramSteget Bokförlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2013

E-bok

Trubbel och plötslig död vid polisen

Per Olof Ahlström är jur.kand och polischefsutbildad. Han har arbetat i 32 år som polischef i olika funktioner vid flera polismyndigheter. Han är också huvudförfattare till Brå PM 1994:2, Bilbrottslighet och Brottsprevention. Han säger som kommentar till boken: "Jag är naturligtvis inspirerad av mina polisår och det finns säkert de som kommer att känna igen sig. Men i så fall är det deras eget fel. Jag kommer att neka till allt!"

Nog är det trubbel vid polisen i Norrsäter allt! Inte nog med att man har problem med ekonomin, polismännen begår försummelser som leder till internutredningar och sedan mördas den ena av dem efter den andre. Vad är motivet? Svartsjuka eller avundsjuka? Är det samma gärningsman? Mitt i stormens öga står den golfspelande kriminalkommissarien
Bo Blixt som försöker lösa fallen, trots att han av och till förbjuds att arbeta med mordutredningarna. Och hur blir det med hans förhållande till åklagaren Veronica Widner, ska han lämna sin familj för denna lockande kvinna?
Författaren beskriver i denna bok både det goda och det mindre goda polisarbetet på ett insiktsfullt och humoristiskt sätt.

Denna e-bok är en förkortad och reviderad version av en tidigare utgiven bok med samma titel.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone