Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Utsuddade spår
Isbn: 978-91-7337-545-0
Förlag: Brombergs Bokförlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2013

E-bok

Utsuddade spår

"... jag tror att risken är mycket liten att det har hänt er son något. Och det säger jag inte bara för att lugna er. Enligt statistiken är det så, och det verkar inte finnas något som tyder på att det förhåller sig annorlunda i er sons fall. Han kommer säkert hem om en timme eller två, allra senast i morgon bitti. Det kan jag garantera."

Polisinspektör Avraham har dessvärre fel. Sextonårige Ofer kommer inte hem. Han är spårlöst borta och ingen kan finna någon förklaring till hans försvinnande. Avrahams antagande har försenat spaningen efter den försvunne och plågad av skuld gör han allt för att gåtan ska få ett svar. Men ju mer han får reda på om Ofer och hans liv desto längre bort tycks han komma från sanningen. Den ende som har något att berätta är Ofers granne och privatlärare. Kan grannens ytterst märkliga historia verkligen ge några ledtrådar i rätt riktning?

Utsuddade spår är något så ovanligt som en israelisk kriminalroman. Dror Mishani skildrar livet i en medelklassförort med stark närvaro och inspektör Avraham, en helt vanlig polis, beskrivs med stor psykologisk skärpa.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone