Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Prestationsångest
Isbn: 978-91-7747-967-3
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Religion Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juni 2017
Uppläsare: Rolf Jansson
Length: 30 minuter

Ljudbok

Prestationsångest

Självhypnos mot perfektionism och prestationsångest

Självhypnos kan lindra känslor av oro, ångest och självtvivel. Denna metod kan höja ditt självförtroende och öka din självkänsla samtidigt som den kan hjälpa dig att utveckla förmågan att hitta det lugn som behövs för att komma över de onödiga känslor av självtvivel som du brottas med.

Om du på ett medvetet plan kunde ha kontroll på din prestationsångest eller perfektionism, så hade detta inte längre varit något problem. Du hade då kunnat göra nödvändiga förändringar, eller hur? Att du inte lyckats måste betyda att problemet finns lagrat i ditt undermedvetna. Och detta betyder att det är där som förändringen måste ske - i ditt undermedvetna.

Hypnoterapi mot perfektionism och prestationsångest syftar till att nå ditt undermedvetna. Genom användandet av kraftfulla suggestioner sker en bearbetning för att forma en positiv förändring. Dessa suggestioner hjälper dig att förstå vad som triggar orimliga krav på dig själv och varför, likaväl som att ändra ditt tankemönster.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone