Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Migrän, ihållande huvudvärk och spänningshuvudvärk kan lindras
Isbn: 978-91-7747-961-1
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Filosofi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juli 2017
Uppläsare: Rolf Jansson
Length: 31 minuter

Ljudbok

Migrän, ihållande huvudvärk och spänningshuvudvärk kan lindras

Denna inspelning får kropp och själ att koppla av med hjälp av skicklig hypnoterapiteknik, alfavågor och innovativ ljudproduktion. Inspelningen har dessutom kompletterats med isokroniska toner för att förstärka effekten. En behaglig röst vägleder dig till ett djupt avslappnat tillstånd av mental och fysisk avslappning. I detta mycket mottagliga avslappnade tillstånd får du ett antal posthypnotiska förslag och noggrant skiktade affirmationer för att hjälpa dig att bli av med spänningshuvudvärk eller migrän. Vid slutet av inspelningen kommer du att försiktigt föras tillbaka till full dagsmedvetenhet med en kombination av suggestioner och musik. Denna kraftfulla inspelning är helt säker och utgör ett effektivt sätt att hjälpa dig med stresshantering i din vardag.

Att få spänningshuvudvärk och/eller migrän i anledning av stress är synnerligen vanligt förekommande, så att lära sig stresshanteringstekniker för att slappna av är avgörande för din mentala och fysiska hälsa och för ditt välbefinnande. Hypnoterapi är mycket effektivt för att lindra stress och denna inspelning vill hjälpa dig att uppnå dessa mål på ett säkert och naturligt sätt.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone