Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Minnesskymning
Isbn: 978-91-9831-637-7
Förlag: Ragnarök Förlag
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2017

E-bok

Minnesskymning

EN UNG KVINNA hittas död i skogen vid Siljan och spåren leder polisen till den enstörige pensionären Evert Johansson. Tigande döms den gamle mannen under tung bevisbörda till livstids fängelse och bygden är i chock. Alla vill glömma och gå vidare, men varför ville Johansson inte tala? Och var han verkligen ensam om dådet? Den till Dalarna nyinflyttade dykinstruktören Anders Rask kan inte låta saken bero och börjar ställa trevande frågor, men nyfikenheten har sitt pris. Vakande ögon ruvar på en hemlighet och en krypande sanning uppdagas. Inom kort står Anders i centrum för händelser som driver honom och hans familj mot en oundviklig brant.

Minnesskymning är en klassisk spänningsroman förlagd till det fiktiva samhället Jarlstorp vid Siljan i Dalarna. Handlingen visar ett Sverige i förändring, där konflikter sjuder under ytan i mötet mellan det gamla brukssamhället och den nya ekonomin, där fördomar gror och betvingas, och där kärlek och vänskap ställs på prov.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone