Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Sjöhäxorna
Isbn: 978-91-9842-731-8
Förlag: Lissman Publishing
Kategori:
Noveller E-single Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2019

E-bok

Sjöhäxorna

Kara drog med handen över den läderbundna boken. När hon slog upp sidorna kände hon ett sug i magen av spänning.Alla sidorna var fyllda med en spretig gammaldags stil med gamla ord. Det såg ut som det var handskrivet med en reservoarpenna.

-        Kolla! Ser du Irina, vilket fynd!

-        Vad? Den innehåller ju bara tomma blad?

-        Men,  sluta nu, ser du inte att allt är skrivet för hand? Och vad är det för något egentligen?  Det ser ut om något slags kemi och recept, formler…

Irina stirrade på henne med en misstrogen blick.

-        Har du slagit i huvudet värre än vanligt? Det är ju bara en tom gammal anteckningsbok!

Hon vände sig om för att inte visa oron hon kände för sin syster. Det som hade verkat så lovande idag, hade plötsligt tagit en annan vändning. Att få höra henne skratta så hjärtligt, som hon precis hade gjort hade lyft Irinas humör och hjärtat hade blivit varmt, men nu sjönk det som en sten igen, men utåt visade hon ingenting. Hon var allvarligt oroad över sin systers tillstånd och nu verkade hon dessutom se saker som inte fanns också.

Kara vände sig också om, hon kände så väl igen blicken i Irinas ögon. Den oroade. Hon kunde kanske lura andra med sitt neutrala ansiktsuttryck men inte Kara. Tiden de tillbringat utelämnade till varandra under uppväxten gjorde att de kände varandra alltför väl.

Var det verkligen möjligt att hon såg i syne? Att hon hallucinerade? Hon visste att Irina var den förnuftiga som alltid hade rätt.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone