Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Älskar du någon annan?
Isbn: 978-91-7389-288-9
Förlag: Atlas
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Älskar du någon annan?

Älskar du någon annan är en roman om kärlek, flykt och besvikelse. Politiska motsättningar bildar fond till en berättelse om en människas utveckling, styrka och mod. ”Älskar du någon annan” är en fråga som kan ställas i såväl det förflutna som i nutiden, och i Iran lika väl som i Sverige.

"Älskar du någon annan är ett lysande exempel på vad den skrivna berättelsen kan åstadkomma. Denna berättelse om den iranska kvinnan Shamsi och hennes man Nader lyckas på ett självklart sätt göra det där som bara den konstnärliga gestaltningen kan: gå bakom nyhetsrubrikerna, fördomarna och politikerflosklerna... Kort sagt skapa förståelse och göra oss till mer vidsynta och upplysta människor." - Annina Rabe, Svenska Dagbladet

Azar Mahloujian är kulturjournalist och författare. Hennes debutbok De sönderrivna bilderna (Bonnier Alba 1995) blev mycket uppmärksammad och gavs även ut i serien En bok för alla.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone