Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Vandring på nattgammal is
Isbn: 978-87-2689-060-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juli 2022

E-bok

Vandring på nattgammal is

Vanor och rutiner kan vara en trygghet. Men de kan också förvandlas, eller snarare förvrängas, till ett personligt fängelse om man låter tankemönsterna styra ens liv. För vår huvudkaraktär är tyglarna så strikta att han känner sig tveksam till att han kan klara av omställningen det innebär att klippa tånaglarna. Det ska nog gå, men att klä sig i någonting annat än hans rödvita turtröja, det är nog att utmana ödet. Kanske brakar livet ner i helvetet om man utmanar spelreglerna för mycket.

"Vandring på nattgammal is" är ett porträtt av en ångestriden man som försöker hålla sig över vattenytan.


Bernt Carlson är en svensk författare (1944-2019) verksam från slutet av sextiotalet till nittiotalet. Han har beskrivits av Sigvard Mårtensson, tidigare radiochef, som någon som gestaltar människors utsatthet men avstår från att peka på orsakerna. Hans produktion omfattade tiotalet böcker.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone