Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Paloma - Ur hennes historia
Isbn: 978-91-8073-014-3
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Paloma - Ur hennes historia

Paloma är en mottagning för våldsutsatta kvinnor med två karismatiska grundare i centrum, Simone och Caroline. Väninnorna delar såväl engagemang som mörka erfarenheter och tillsammans har de den kaxiga och högt flygande målsättningen att bli Sveriges ledande aktörer inom området.

I Palomas nydanande och något kontroversiella koncept anställs tidigare utsatta kvinnor vars personliga erfarenheter blir nyckeln inom verksamheten.  I den senaste satsningen värvas Katja, i hennes ryggsäck skvalpar rester från ett våldsamt förflutet. I frihetens form erövrar hon en ny vardag uppbyggd på kärlek och framtidshopp, men skuggor lurar och dröjer sig kvar, inte minst över den äldsta sonen.

Romanen gestaltar en rad individuella  människoöden, starka illustrationer av föräldraskapets  snåriga stigar. Vi rör oss i mörka kärleksgångar och  dolda återvändsgränder men också på kärlekens  oförutsägbara vägar. Den mänskliga kraften blir synlig  när vi går samman och tar strid för varandra.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone