Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Mer än uniformen : en polismans berättelser
Isbn: 978-91-8092-098-8
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: augusti 2023

E-bok

Mer än uniformen : en polismans berättelser

Mer än uniformen - en polismans berättelser är den fristående uppföljaren till den kritikerrosade boken Bakom uniformen - en polismans berättelser från 2021. Ännu en gång får vi följa med polisinspektör Tobbe Isaksson vid Lundapolisen i hans polisbil ut på ärenden vi inte trodde var möjliga eller ens visste existerade.

Den här gången tar Tobbe med oss ännu djupare in bakom uniformen. Med längre, mer ingående texter ger han återigen läsaren nya perspektiv på vad det egentligen innebär att vara polis i yttre tjänst och även hur det stundtals kan påverka privatlivet.

Hans första bok har beskrivits som Tunna blå linjen, fast på riktigt. Den har tryckts i flera upplagor som samtliga blivit slutsålda. Boken används nu som kursmaterial för präster, utbildningsmaterial för MBU och har även köpts in som undervisning till gymnasieskolor.

"Tobbe Isaksson lyfter polisyrket från dess skugga med en öppenhet och ärlighet som jag aldrig tidigare har läst. Jag skulle säga att vi behöver fler böcker som denna för att få en större förståelse för vad polisen faktiskt arbetar med.
BokCirkelnn

"Boken är oerhört intressant att ta del av och många elever kan inte sluta läsa den.
Tony Erimån, lärare i Samhällskunskap/Kriminologi

"Jag rekommenderar verkligen hans bok Bakom uniformen som ger en lysande bild på spännvidden mellan de olika jobb en polis får åka på. Det är en berg och dalbana mellan skratt, sorg och allt däremellan."
Hasse Brontén, Snutsnack



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone