Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Stora pojkar gråter inte…de tar livet av sig
Isbn: 978-91-8984-227-4
Förlag: Bookea
Kategori:
Memoarer & Biografier Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: september 2023

E-bok

Stora pojkar gråter inte…de tar livet av sig

Har du ett barn eller en närstående som missbrukar substanser? Har du en vän som du misstänker har fastnat i ett missbruk? Stora pojkar gråter inte... de tar livet av sig är en gripande och upplysande berättelse skriven av en förälder till ett barn som fastnade i en missbruksproblematik.

Författarens son kämpade mot ett blandmissbruk av bland annat kokain, hasch och bensodiazepiner i närmare tjugo års tid. Denna insiktsfulla berättelse om en förälders kamp för sitt barn dyker djupt in i orsakerna bakom missbruksproblematiken, och belyser hur samhällets stigmatiserande förhållningssätt förvärrar och försvårar för både den drabbade och dennes anhöriga.

Boken innehåller mängder av konstruktiva förslag och strategier som syftar till att stödja såväl missbrukarna själva som deras föräldrar, familjemedlemmar och andra närstående. Berättelsen ger läsarna ovärderliga råd och verktyg som hjälper dem att hantera och ta sig an de trauman, skuldkänslor och utmaningar som uppstår när man som närstående stödjer en person som kämpar med narkotikamissbruk.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone