Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Partizanen
Isbn: 978-91-8031-092-5
Förlag: Bokfabriken
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2023

E-bok

Partizanen

En brutalt ihjälskjuten man påträffas i ett idylliskt bostadsområde i närheten av Delsjöreservatet i Göteborg. Offret har en märklig tatuering med kyrilliska bokstäver på armen - en örn med en orm i klorna.

Ett vittne påkallar kriminalkommissarie Ella Werners uppmärksamhet. En av grannarna, en pensionerad officer vid Älvsborgs amfibieregemente, har anförtrott vittnet en snusdosa av metall med ett gömt usb-minne. Efter det har mannen inte synts till.  

När Ella och hennes partner Nicklas utsätts för ett mordförsök är det uppenbart att någon till varje pris vill undvika att informationen hamnar i polisens händer. Efter att polisens it-tekniker lyckats knäcka det krypterade usb-minnet kan Ella, som studerat i Sankt Petersburg, analysera innehållet som är på ryska. När hon läser inser att det rör sig om något mycket större än ett vanligt gängmord.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone