Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Månsjuk
Isbn: 978-91-8971-326-0
Förlag: Bokförlaget Polaris
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2023

E-bok

Månsjuk

Månsjuk söker sig Billie, som är trettioett år och egentligen för gammal för sånt, till Paris för att plugga franska på Sorbonne och jobba i en second hand-butik. Men hon har nog snarare sökt sig bort ifrån än till något, nämligen spillrorna av vänskapen med barndomsvännen Luna.

I Paris träffar hon den utlevande, nervige och tilldragande Florian, som hon känner en stark och bitvis oförklarlig attraktion till, till väninnornas stora förvåning. I deras ögon är han en typisk fransk pretentiös pajas. Allt eftersom förhållandet fördjupas märker Billie att hon återigen, i likhet med hur det var med Luna, håller på att förlora sig själv.

Precis som i debuten med romanen Ecstasy lyckas Isabelle Bervenius med sin klara, registrerande prosa skapa en spänning mellan stilens skenbart svala yta och den hetta och de själsliga konvulsioner som den synliggör.

"En smart berättelse för den tidlöst unga vuxna" BTJ 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone