Jump to content
The library informs: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Cover for Uppsatser och rapporter: med eller utan uppdragsgivare
Isbn: 978-91-4410-016-6
Publisher: Studentlitteratur
Category:
Humanities Language & Dictionaries
Accessible since: November 2011

E-book

Uppsatser och rapporter: med eller utan uppdragsgivare

Allt fler uppsatser och rapporter på universitet och högskolor skrivs med en uppdragsgivare i bakgrunden. Detta kan vara både fruktbart och stimulerande, men det kan också innebära svårigheter när universitetets och uppdragsgivarens krav ställs mot varandra.

Boken ger läsaren en introduktion till hur akademiska texter skrivs. Här fokuseras särskilt på de möjligheter och problem som följer av att det finns en extern uppdragsgivare med i bilden. I boken diskuteras också seminariebehandling av uppsatser samt handledarens och opponentens olika roller.

Boken vänder sig till alla som ska författa vetenskapliga dokument, och den är tänkt att användas på universitet, högskolor och annan eftergymnasial utbildning. Den är också lämplig läsning för kontaktpersoner på de företag eller organisationer som överväger att agera uppdragsgivare.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone