Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Pojke försvunnen
Isbn: 978-91-1306-829-9
Förlag: Norstedts
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2014

E-bok

Pojke försvunnen

9-årige Andreas Nilsson cyklar från kyrkogården med en stulen dödskalle fastklämd på sin pakethållare. Han har upptäckt en hemlighet vars konsekvenser ingen kan ana... Charlotta Nilsson, Andreas mamma, känner en ständig oro för sina barn. Hon söker ofta läkare för deras skull, och symptomen är många. Andreas har oförklarliga blåmärken och feber, Amanda andas inte som hon ska. Är Charlottas oro befogad eller handlar det om en sjuk hjärnas rop på hjälp? Är det rent av så att hon gör sina barn sjuka?

Kriminalinspektör Maria Wern arbetar under sommaren på Gotland för att få lugn och distans efter sin skilsmässa. Strax före midsommar får polisen in en anmälan om en nioårig pojke som försvunnit från en fest i Herrviks fiskeläge. Man söker efter honom bland grottorna i berget ovanför Östergarnsskola. Där gör Maria Wern en upptäckt. Två namn med ett hjärta omkring. Gammal kärlek rostar aldrig, eller är det precis det den gör?

Pojke försvunnen är den åttonde delen i succéserien om kriminalinspektör Maria Wern.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone