Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för 11 gram sanning
Isbn: 978-91-7523-422-9
Förlag: HörOpp!
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2015
Uppläsare: Mats Eklund
Length: 8 timmar 59 minuter

Ljudbok

11 gram sanning

Elias far dör under oklara omständigheter på Antroposofernas centrum i Järna. Det ser ut som självmord, men vad drev honom till det? På andra sidan Atlanten planerar Simian Zegrad för ett händelseförlopp som ska ändra mänsklighetens syn på den värld vi lever i. Målet är vår godtrogenhet och till sin hjälp har han all personlig information som vi omedvetet eller medvetet avslöjar genom FAACTS, världens ledande internetföretag, och dess tjänster.

Elias kastas in i Simians värld där sanningen plötsligt kan ändras och det vi trodde var verkligt visar sig vara en dimridå. Den undflyende fienden är större och mäktigare än en supermakt. Med ett vapen på endast 11 gram.

Daniel Akenines debutroman 11 gram sanning är berättelsen om hur en ensam människa med hjälp av information, psykologi och matematik skapar sig förutsättningarna att kontrollera en hel värld.
Rättigheterna för 11 gram sanning såldes till USA redan innan första svenska upplagan kom i tryck.

11 gram sanning är en utmanande spänningsroman om ett skrämmande scenario som är närmare verkligheten än många i sin vildaste fantasi kan ana. Den är mer än enbart fiktion, den är ett tidsdokument.
- Christer Berg, omvärldsanalytiker och krönikör på Dagens PS

... verklighetsutvidgade spänningsroman - Expressen 

... en thriller om en skrämmande värld, där helt fel personer tar makten över ny teknik. - Aftonbladet

... en meditation över hur sanningar skapas, sprids och formar världen. - SvD



Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone