Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Dränkt
Isbn: 978-91-7523-557-8
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2016
Uppläsare: Karin Lithman
Length: 11 timmar 29 minuter

Ljudbok

Dränkt

Drunkningstillbud. Gamla benrester i Gömmarreservatet. En gåtfull granne. Länkar till det förflutna. Händelseförloppet blir alltmer oförklarligt och skrämmande. Unn blickar framåt. Hon lever singelliv med sina vänner, fokuserar på karriär och hälsa och har vittring på drömjobbet. Men under en joggingtur i Gömmarskogen drabbas hon av hallucinationer. Hennes mystiske granne hittar henne vid en tjärn, medvetslös. Mot sin vilja dras Unn in i en ström av märkliga och otäcka händelser som tycks ha samband med hennes förflutna. Vem är grannen och vad vill han? Vad är inbillning och vad är verklighet? Runt om i Stockholm börjar samtidigt oförklarliga drunkningstillbud inträffa. På land.

Nordisk folktro och mytologi blandas här med ren skräck i vardagsmiljö. Frida Andersson Johansson, född 1975, är författare och journalist. Idag bor hon söder om Stockholm med man och två barn. Hon har tidigare medverkat i en novellantologi och gett ut två e-noveller. Dränkt är hennes debutroman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone