Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Kalla stjärnor blinka
Isbn: 978-91-7523-746-6
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2017
Uppläsare: Ludvig Josephson
Length: 7 timmar 13 minuter

Ljudbok

Kalla stjärnor blinka

Ett upphittat kranium från stenåldern och en mystisk drunkningsolycka i en myr blir upptakten till två annorlunda mordgåtor i två olika tidsepoker i den lilla byn Banafjäl utanför Örnsköldsvik.

Ingen hade kunnat ana de vittgående konsekvenserna av fynden. Sofia Hägglund, ung arkeolog, 
börjar skönja ett uråldrigt samband mellan de båda morden. När så kommunalrådet i Ö-vik sprängs i luften på sitt kontor kopplas kriminalpoliserna Ronny Nyberg och Leonard Bengtsson in i fallet där det förflutna smyger sig på dem som en begynnande istid. 

Kalla Stjärnor Blinka är en feel good-deckare i norrländsk miljö med sköna original, dramatik, mycket humor och värme. Det här är den första boken i Ingemar Dahls serie från Örnsköldsvik. 

"Kalla stjärnor blinka är en gemytlig deckare. Det är denna gemytlighet som skiljer den från de många andra deckare som ges ut och får den att sticka ut. "
Teresa Vihtma BTJ 




Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone