Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Mördaren inom mig
Isbn: 978-87-1179-656-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2017
Uppläsare: Håkan Mohede
Length: 5 timmar 53 minuter

Ljudbok

Mördaren inom mig

Telefonen ringde och hon lyfte luren och svarade kort med en irriterad rynka i pannan. Rösten i andra änden var sträv och avgjort manlig. Hon hade hört den förut, men visste inte vem den tillhörde. "Hur går det med mordplanen?".

Kriminalförfattaren Lou Bright blir indragen i en allvarlig polisutredning när det sker ett mord som är slående likt ett som hon skrivit om i en av sina romaner. Kommissarie O.P. Nilsson och hans medhjälpare inser snart att de har med ett mycket komplicerat fall att göra och tvingas anstränga sig till det yttersta för att lösa gåtan. Är författaren Lou Bright inblandad i det brutala mordet eller är det hela en olycklig slump?

Författaren bakom pseudonymen Vic Suneson hette egentligen Sune Viktor Lundquist (1911-1975). Sune arbetade en tid som civilingenjör innan han 1943 debuterade med boken "Detta är ditt krig - hemmafronten och dess problem" och till sist började arbeta som författare på heltid. Idag räknas han som en av 1900-talets största kriminalförfattare i Sverige.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone