Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Muskulär vila 1 avslappning
Isbn: 978-91-8873-930-8
Förlag: Mindboozt Publications
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2018
Uppläsare: Freddie Roth
Length: 25 minuter

Ljudbok

Muskulär vila 1 avslappning

Detta är starten och första träningsprogrammet i den mentala träningens fantastiska värld! Att bli medveten om sina spänningar och få veta exakt hur skillnaden känns att vara spänd och hur det känns att vara totalt avslappnad.

Kroppslig avslappning är inkörsporten till en större kontroll av den omedvetna delen av dig själv. Spänningarna är inte mindre för att de är omedvetna - snarare tvärtom. Det är de omedvetna spänningarna i som är svårast att komma åt och håller i sig längst - de som tömmer vårt energiförråd.

Detta program är det första i serien och kan med fördel användas under 14 dagar innan du går vidare med nästa program Muskulär vila 2

Freddie Roth är Internationellt certifierad NLP Practitioner och arbetar med Mental träning och coaching dagligen. 

Han är fd elit idrottsman som valt att utbilda sig inom personlig utveckling. Hans intresse för mental träning grundar sig i hans egen fotbollskarriär. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone