Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Att söka slut
Isbn: 978-91-7577-853-2
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2018

E-bok

Att söka slut

När Walle Antonsson sätter sig på ett flyg från Berlin till Sverige är sommarens plan att ta reda på vad som egentligen hände under förra årets midsommarhelg, då hans vän Carl-Rune Ossiansson blev mördad. Spåren leder honom till ett idylliskt sommarstugeområde. Walle är dock inte främmande för att roa sig under tiden, därför blir hans sommar betydligt bättre än han kunnat förutse.

Kriminalinspektör Louise Towén är förväntansfull inför sin och makens första sommar som sommarstugeägare i Lykberga. Ledigheten får dock stå tillbaka för en intensiv mordutredning som leder henne till ännu ett mord. Ett mord som skedde i byns leksaksaffär för över trettio år sedan ?

Gärningen var fullbordad. Hade han kunnat förutse hur enkelt och lätt det skulle bli, hade han inte väntat så länge. Men att ha tålamod betraktades som en bra egenskap, det visste han.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone