Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Mördande dofter
Isbn: 978-91-7829-062-8
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2018
Uppläsare: Mats Eklund
Length: 8 timmar 3 minuter

Ljudbok

Mördande dofter

Den före detta yrkesmilitären, polishundföraren Jan och hans trogne följeslagare, den specialtränade polishunden Moos tvingas fly Holland efter att de ovetandes hamnat mitt i händelsernas centrum i ett spel som har sin början i maktens allra högsta korridorer.

För att skydda dem han älskar, framförallt sin blinda syster Marijke som han har extra starka band till, tar sig Jan till sin morbror Joel i Sverige. Men inte ens där kan han vara säker och när morbrodern torteras och helikoptrar sys flyga över området, förstår Jan att det är någon mycket uppsatt som håller i trådarna. Vem har makt nog att få spaning att se ut som ett Nato-uppdrag och varför är de ute efter honom och hans hund?

När Moos försvinner får Jan nog och beslutar sig för att ta upp jakten på den som är ute efter honom. Svaret ligger mycket närmare än han någonsin kunnat tro…

Mördande dofter är en rafflande kriminalroman skriven av Christina Gustavson, författaren till toppliste-titeln Mördande lögner.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone