Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Fuck Balance : Gilla läget och må bättre
Isbn: 978-91-8874-358-9
Förlag: Polaris Fakta
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: november 2018

E-bok

Fuck Balance : Gilla läget och må bättre

Gilla läget och må bättre!

Tänk om vi ändå hade lyckats uppnå balans i livet. En harmonisk avvägning mellan jobb och fritid, familj och vänner, träning och vila, då ja vad? I Fuck Balance uppmanas vi att lägga ner vår hopplösa strävan efter balans för att istället fokusera på att stärka vår resiliens, det vill säga vår förmåga att återhämta oss efter de utmaningar, förändringar och den stress som livet ofrånkomligen innehåller.

Det handlar om att med hjälp av mindfulness och acceptans hantera livets vinglighet och må bra på vägen. För mindfulness är så mycket mer än stresshantering, det är ett sätt att stärka och utveckla hjärnan så att vi blir mer medvetna om vad vi egentligen tänker och känner och därmed får större utrymme att välja hur vi vill reagera i varje given situation. Med hjälp av konkreta exempel och praktiska övningar i till exempel andning och avslappning gör Fuck Balance oss bättre rustade när livet utmanar, så att vi hittar kraften att uppskatta livet som det är, istället för att drömma om hur det skulle kunna vara om bara.

Helena Eriksson Grönbek har 15 års erfarenhet av ledarutveckling, medarbetarskap och teamutveckling. Hon coachar också ledare och medarbetare, ofta med ledord som hållbarhet, fokus, resiliens och mindfulness. Helena är passionerat intresserad av hur vårt intellekt och våra känslor påverkar såväl arbets- som privatliv.

Kersti Hilding Hansen arbetar som frilansjournalist och skriver framför allt om relationer och personlig utveckling. Kersti brinner för att sprida kunskap om ämnen som skapar möjlighet för läsare att fördjupa kontakten med sig själv och andra.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone