Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Gränsfall 1788
Isbn: 978-87-2610-708-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

Gränsfall 1788

År 1788. Gustav III:s ryska krig har påbörjats. På gården Anjala i Finland vid gränsen till Ryssland gästar kungen, och stämningen bland hushållet och gästerna är festlig. Tillsammans med kungen anländer även gårdens äldste son, löjtnant Alexander, som förbereder sig för kriget. Men händelserna tar en oväntad vändning när kokerskan Stinas man Lasse hittas död av guvernanten Kajsa som snart misstänker mord. Dessutom gör Kajsa ett mystiskt fynd. Är det relaterat till mordet? Och vad har mordet för koppling till Ryssland? Samtidigt böjar känslor växa mellan henne och Alexander, och Kajsa måste fråga sig vem som går att lita på. "Gränsfall 1788" är en spännande berättelse med en levande persongestaltning i gustaviansk miljö med fester och spioneri.

Elisabet Kågerman (1920-1997) var en svensk författare och översättare. Hon skrev detektivromaner och barn- och ungdomsböcker.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone