Jump to content
The library informs: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Cover for Värdepapper och spelkort - Andrée Warg, Del 1
Isbn: 978-91-7773-929-6
Publisher: Yabot AB
Category:
Short stories Crime & Mystery
Accessible since: March 2019
Narrator: Magnus Tyrgrim
Length: {0} hours {1} minutes 1 hour 23 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Värdepapper och spelkort - Andrée Warg, Del 1

Attacken var såväl oväntad som våldsam, han hann inte få upp revolvern och överöstes av hårda knytnävsslag. Mannen ropade högt på hjälp och försökte värja sig mot angriparens slag, men strax därefter fick han en näsduk intvingad i munnen och föll ner på brons träbeläggning. Vad kunde angriparen vara ute efter?

Andrée Warg lever sina dagar i ett Stockholm som går från 1800-tal till 1900-tal. Det finns en allmän förväntan om det nya århundradet, men Warg är mer intresserad av att tillskansa sig förmögenheter där det går. Många av brotten i staden är råa men Warg är en gentleman och hans raffinerade metoder ger honom både förmögenheter och framgång men även respekt – och med jämna mellanrum löser han brott i bara farten.

I "Värdepapper och spelkort" planerar Warg en elegant stöld men finner sig plötsligt vara ett offer snarare än förövare. När en tysk baron, som tillverkar en undervattensfarkost med assistans av en svensk ingenjör, plötsligt försvinner och en främling tar sitt liv i sällskapsrummet rullas en härva av bedrägerier, amorösa eskapader och mord upp. 

"En mycket underhållande novell med spänning och många twister"
"Hög mysfaktor"
"För mig som älskar äventyrsberättelser som Sherlock Holmes var detta en högtidsstund!"

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone