Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Israel talar: om Libanon-kriget, om Reagans fredsplan, om PLO, om antisemitism, om Israels gränser, om en palestinsk stat
Isbn: 978-87-1152-295-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Historia
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Israel talar: om Libanon-kriget, om Reagans fredsplan, om PLO, om antisemitism, om Israels gränser, om en palestinsk stat

Det sägs att en gnista från mellanöstern kan starta en världsbrand. Följ med journalisten och författaren Ralph Hermanns när han reser mellan Libanon och Israel för att söka svar på regionens stora, och svåra frågor. Hermanns träffar några utav de viktigaste spelarna vid tiden för Libanonkriget 1982, för att undersöka vad som verkligen hände, och varför. Med världens uppmärksamhet riktad mot området tvingas dess ledare brottas med några utav historiens mest komplicerade frågor: en palestinsk stat, antisemitism, PLO, och Israels gränser.

Ralph Hermanns, född 1933 i Berlin, Tyskland, är en sällsynt produktiv och respekterad journalist och författare med stort intresse för kultur och djupgående insikt i utrikespolitiska frågor.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone