Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Vågspelet
Isbn: 978-87-2634-317-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2020

E-bok

Vågspelet

Georg har fått i uppdrag att rapportera från Vågspelet, ett jättelikt databaserat projekt som syftar till att simulera samhällets oberäkneliga natur. Men det som inledningsvis är en fascinerande och stundom skrämmande verksamhet, visar sig snart vara något som är betydligt mer rotat i hans egen natur än vad han tidigare trott ...

Detta är en klassisk spänningsroman av Björn Runeborg. På en säregen och avskalad prosa skildrar han 70-talets samhällsutopi och dess skuggsidor.

Björn Rune Runeborg föddes 1937 på Gotland. Han utbildade sig till civilekonom vid handelshögskolan i Stockholm och har även jobbat som lärare. Han debuterade som författare med en novell som publicerades i tidningen BML år 1961. Hans första roman, Utflykten, publicerades 1962 och sedan dess har flertalet titlar publicerats. Björn Runeborg har även skrivit dramatik för tv, radio och teatern.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone