Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Jag är Regina Lund
Isbn: 978-91-7829-882-2
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: januari 2020
Uppläsare: Regina Lund
Length: 4 timmar 44 minuter

Ljudbok

Jag är Regina Lund

"Jag är Regina Lund" är min självbiografi, och med den vill jag ge dig min berättelse. Om barndomen. Om längtan. Om saknad. Om film. Om musik. Om skådespel. Men också om så mycket annat. Som kärlek till exempel. När jag gifte mig med mig själv år 1995 var det en manifestation för att inspirera människor att älska, respektera och värna om sig själva och sina drömmar för att sedan kunna leva i harmoni med allt levande och ge av sin kärlek till sin nästa och till så många som man önskar, vill och kan.

Vårt sanna tillstånd är att vi tycker mer om att ge än att ta. Vårt sanna tillstånd är att vi har så mycket ljus och glädje och kärlek i oss att det vill rinna över och ges bort hela tiden. Vårt sanna tillstånd är att vi känner och vet att vi har allt så det räcker och blir över.

Den här boken är som livet och konsten ska vara: sann, ärlig och äkta - rakt in i alltings essens. Ljudboken innehåller även låten ”Vara ditt hav” som jag har skrivit ihop med Teddy Paunkoski och vi har även flera låtar ihop på mitt nya album. Trevlig lyssning!


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone