Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Tysta arv
Isbn: 978-91-9807-767-4
Förlag: House of Isle
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2020

E-bok

Tysta arv

Det är maj 1977 och solen skiner över Karlshamn. Efter flera år utomlands återvänder David Haväng till sin barndoms hemstad för att tillbringa en lugn och skön vecka tillsammans med sin moster Annie. 

 Förväntningarna på en behaglig semester förvandlas snabbt till något helt annat. När David besöker kyrkogården för att sätta blommor på sina föräldrars grav hamnar han mitt i tumultet efter att en familjegrav i närheten har vandaliserats. Förövaren har nyss flytt därifrån. Samtidigt har även en gammal man attackerats på äldreboendet som ligger granne med kyrkogården. Mannen har blivit misshandlad och hans rum är sönderslaget. 

 David hjälper till att röja upp efter skadegörelsen eftersom han känner den drabbade gamle mannen – men två våldsamma, hotfulla män dyker plötsligt upp och han blir själv nerslagen. Blodig och yr försöker David förstå. Vad är det som händer? Vem vill dem illa? Och varför? 

 Ju mer David börjar nysta i det som hänt desto mer inser han att förklaringen kanske ligger gömd i hans egen familjs historia. Men hur mycket är sanningen värd? Är den värd att dö för? 

 Tysta arv är en sinnrikt konstruerad berättelse om lögner och svek, och om hemligheter som gömts undan djupt inne i det förflutnas mörker.  


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone