Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Ett annat liv
Isbn: 978-87-2669-015-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Benjamin Hagberg
Length: 9 timmar 19 minuter

Ljudbok

Ett annat liv

Bröderna Hans och Kent lever i konstant rädsla för sin far. Deras mor är också livrädd, och löser situationen genom att knapra diverse piller för att hålla sig totalt frånkopplad från verkligheten. Fysiskt närvarande, mentalt frånvarande. För att fly det mörker som ligger likt ett tungt aggressivt täcke över deras hem, brukar bröderna ge sig ut i naturen för att fiska tillsammans. Vid vattnet är de fria och kan glömma den ondska som råder inom hemmets stängda dörrar. Men de kan inte hålla sig helt borta från hemmet, de är ju trots allt bara barn, och när aggressiviteten och vansinnet hos fadern eskalerar bryter helvetet ut.

Ett annat liv är en fasansfull historia om två små pojkarna kamp mot övergrepp och missbruk. Vi får följa Hans och Kent på deras väg mot avgrunden i ett samhälle som redan på förhand dömt ut dem.

Författaren Micael Lindberg (1962-) är uppvuxen i Sveg, men idag bosatt i Sundsbruk utanför Sundsvall. Han har ett starkt förakt mot mänskliga orättvisor, vilket blir tydligt i val av tematik i hans böcker. Förutom Ett annat liv (2019) har han även skrivit bland annat Tina - pappas lärling (2018) och Jasna (2016).

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone