Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Andras väg har rastplatser i solen
Isbn: 978-87-2669-050-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Nina Pressing
Length: 8 timmar 27 minuter

Ljudbok

Andras väg har rastplatser i solen

På ytan är brottet enkelt. Ointressant. En äldre man mördas i sitt hem av en psykiskt sjuk engelsman. Händelsen skapade inga stora rubriker i tidningarna. I en kort sekund av psykos uppstod en mördare och ett mordoffer, och det var allt som hände den där natten i Hindås. Men rättspsykiatrikern Hanna Skogholm kan inte släppa tanken på att det saknas något i utredningen. Att det finns mer att ta reda på. Kan ledtrådar dölja sig i mördarens paranoida tankar? Kan Hanna hitta punkterna där fantasin övergår i verklighet? Och vad ska hon göra när sanningen visar sig vara del av en stor internationell konspiration?

Sven Westerberg (1945 – 2018) var en svensk författare till ett tiotal kriminalromaner. Svenska Deckarakademin utsåg hans roman 'Guds fruktansvärda frånvaro' till bästa svenska kriminalroman år 1999. Westerberg blev ett par år senare invald som ledamot i Deckarakademin.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone