Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Du och jag och vårt barn
Isbn: 978-87-2646-827-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: oktober 2020

E-bok

Du och jag och vårt barn

En man och en kvinna blir kära, flyttar ihop, gifter sig och skaffar barn. Sedan lever de lyckliga i alla sina dagar - eller?
När Susie Haxthausen och hennes man får sitt första barn inser de att deras förskönade bild av föräldraskapet inte alls stämmer överens med verkligheten. Det som skulle vara det naturliga steget i att fördjupa relationen blir istället ett hinder för förhållandet. Vad gör man egentligen när barnet plötsligt tar så mycket plats att partnern, och resten av samhället, försvinner allt längre bort?

I 'Du och jag och vårt barn' skildrar Susie ett flertal föräldrars upplevelser av hur föräldraskapet påverkat deras relation och sexuella samliv. Det är en banbrytande bok som skrevs i en tid när fokus sällan låg på föräldrarnas tillvaro, utan främst på graviditeten och barnets behov.

Susie Haxthausen, född 1945, är en dansk författare. Som nybliven mamma bildade hon föreningen Forældre og Fødsel och skrev boken 'Du och jag och vårt barn'. Hon har även arbetat med Världshälsoorganisationen (WHO) och med ungdomar inom teater och TV.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone