Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Mannen som skulle ta livet av sig
Isbn: 978-87-2678-111-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller
Tillgänglig sedan: januari 2021

E-bok

Mannen som skulle ta livet av sig

Mannen som skulle ta livet av sig satt i solstolen med armarna hängande längs sidorna. Han var omringad av människor i likadana solstolar. De pratade, läste och drack färgglada drinkar. Njöt av solskenet och den svalkande brisen som förde med sig en salt doft från havet som glänste nedanför hotellet. Han gjorde ingenting. Det här var hans sista dag i livet. Eller?

'Mannen som skulle ta livet av sig' är en novell av författaren Helena Sigander. Den är en del av novellsamlingen 'Folkstyre, blindstyre', författad av Novellmästarna (2014).

Helena Sigander är en svensk författare, förläggare och spökskrivare från Halland. Helena debuterade med "Sagor för små änglar med trötta föräldrar" 1991 och har sedan dess skrivit allt från romaner och noveller till ungdomslitteratur och deckare.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone