Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Tiden är knapp
Isbn: 978-87-2678-141-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Noveller Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2021

E-bok

Tiden är knapp

På TV-kanalerna gör man sitt bästa för att sprida julens fridsamma budskap. För Charlie är julen allt annat än fridsam. Hans arbete är kaotiskt och senaste veckan har det varit fullt upp dygnet runt. Illabådande hemliga rapporter, inrusande experter och framför honom en datorskärm som ilsket fylls av röda, blinkande prickar. Luftbevakningen har upptäckt något, någonting katastrofalt, och kanske står planeten inför sin sista jul någonsin...

Ahrvid Engholms "Tiden är knapp" är en av novellerna som ingår i antologin "Det allseende ögat", författad av Novellmästarna (2016).


Ahrvid Engholm är en svensk författare. Han specialiserar sig på noveller och science fiction. Han är upphovsman bakom den årligt förekommande tävlingen "fantastiknovelltävling" och medlem i föreningen Novellmästarna.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone