Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Du är inte trasig. Endast oskyldigt knasig. : En bok för dig med ett intrasslat tänkande.
Isbn: 978-91-9842-237-5
Förlag: Tomas & Dennis Publishing
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Dennis Westerberg
Length: 4 timmar 25 minuter

Ljudbok

Du är inte trasig. Endast oskyldigt knasig. : En bok för dig med ett intrasslat tänkande.

Det här är en bok för dig som är en sökare, men som ännu inte funnit vad du letar efter. För dig som känner dig trasig. Som önskar mer lycka, välgång och harmoni i ditt liv. Sinnesfrid och ro – på insidan.

En bok för dig som testat det mesta som psykologi, personlig utveckling och mental träning har att erbjuda, men inte erhållit det som utlovats.

Först och främst vill boken sprida hopp till dig som lyssnar, och övertyga dig om att du inte sitter fast där du befinner dig just nu – att du kan få det bättre och att det är möjligt att frigöra din fulla potential när det gäller att känna tacksamhet, harmoni och själslig ro.

Boken visar vägen till en plats, som finns inom varje människa – där alla resurser av inre harmoni, balans och tacksamhet alltid går att finna.

Boken öppnar upp för ett alternativt sätt att leva, med inre hälsa i fokus – både professionellt och privat – utan att tumma på framgång, kreativitet eller produktivitet. Bokens enda ambition är inspirera och ge dig som lyssnar en möjlighet att leva ditt liv fullt ut – även med ro i själen.

Dennis Westerberg är en prisbelönt föreläsare, coach och författare som grundar sin verksamhet i ”de tre principerna” (tanken, medvetandet och sinnet) som hjälper människor att komma till sinnefrid, minskad stress och arbetsglädje. Dennis driver även podcasten "Tomas och Dennis podcast" ihop med Tomas Lydahl som han har skrivit en del böcker med.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone