Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Den tidlösa vägen - en pilgrimsvandring på El Camino de Santiago
Isbn: 978-91-9870-700-7
Förlag: Fyrfalk Content Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier Religion Resor & geografi Idrott & friluftsaktiviteter elib-category-55
Tillgänglig sedan: maj 2021

E-bok

Den tidlösa vägen - en pilgrimsvandring på El Camino de Santiago

I "Den tidlösa vägen" skildras pilgrimen Magnus Fyrfalks första möte med El Camino de Santiago de Compostela - den över 800 kilometer långa vandringsleden från franska Pyrenéernas snöklädda berg, till Atlantkusten i Galicien. Hans personliga och målande berättande låter läsaren vandra bredvid honom genom Spanien och ta del av strapatserna, skoskavet, det lokala livet och de själsliga mötena med andra vandrare, och med sig själv.

El Camino betyder kort och gott ”vägen”, men är så mycket mer än en vanlig väg från en punkt till en annan. Det är en led där människor sökt självkännedom och förändring sedan hundratals år. Idag är den mytomspunna pilgrimsleden till Santiago kanske populärare än någonsin, tack vare människors sökande efter det där extra som kan erbjuda något annat än ekorrhjulet och vardagens jakt.  

Idag leder Magnus Fyrfalk vandringsresor till El Camino vid sidan av sin verksamhet som coach, skribent och föreläsare. Han driver också bloggen fyrfalkcamino.se som för många har tjänat som inspiration och vägledning till ett eget vandringsäventyr.

Boken finns som mjukband, e-bok och ljudbok. Magnus Fyrfalks skildring välkomnar dig med på en spännande resa!

”Med inspirerande berättarglädje tar Magnus Fyrfalk med sig läsaren på ett svindlande äventyr […] En berättelse som griper tag och påminner om att livet inte alltid blir som vi tänkt oss, men kanske blir det precis som det ska...

- Hali Liddell, grundare av Facebookgruppen "Camino de Santiago - Swedish Pilgrims".


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone