Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Att förstå ungdomar utifrån ett större perspektiv
Isbn: 978-91-7765-559-6
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
Pedagogik Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: maj 2021

E-bok

Att förstå ungdomar utifrån ett större perspektiv

Vad har barnen för möjligheter att skapa en grund för tillit och få chansen att utveckla deras sanna själv med en äkta identitet in i sin adolescens? En tid då flertalet ungdomar kan uppleva svårigheter med sig själva och omvärlden. Hur ser då vuxenvärlden på tonåringens agerande? Kan de vuxna förebilderna och andra i ungdomars liv se sammanhanget och inte genast se ut en syndabock?

Oavsett om du är tonåring, ung vuxen eller vuxen, så vill kvinnors berättelser i boken belysa destruktiva beteenden när det gäller kärlek, och vad du bör se upp med. Vem är det som kramar dig? Är det en manipulativ varm famn som efter ett tag blir en kall kärleksfamn. Upptäck signalerna för om det blir riktigt illa, ha en chans att överleva.

Tack vare omvärldens alla uttalanden, berättelser och intryck, så har det bidragit till en intressant och spännande bild av hur livet kan vara för många, när de samspelar med andra i deras omvärld till dig som läsare. För allt är inte alltid som det ser ut att vara.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone