Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Nå
Isbn: 978-87-2692-330-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2021

E-bok

'Här är hon nu.
Att hon nekar att ens ta av sig kappan, bevisar hur väl hon behöver mig. Att hon vill ligga på hallbänken och sova, bevisar bara hur sjuk hon är. Att jag själv inte kan sova, bevisar bara att jag är fullt medveten om vad jag gjort; jag har tagit en kvinna. Inte stulit henne, för hon tillhör ingen.'

Han går framför henne. Han som heter Bo. Mannen som ska hjälpa Jena bli bättre. Bara hon kommer hem från sjukhuset kommer allt bli bra. Det är i alla fall vad Bo säger – om och om igen. Men vem är han egentligen? Hur känner de varandra? Jena vet inte riktigt. Det enda hon vet är att hennes händer värker, någonstans under bandagen. Vad är det som har hänt med hennes händer?

Anna-Greta Winberg (1920-2007) var en svensk journalist och författare från Stockholm. Hon har bl.a. skrivit krönikor för Damernas värld och utkommit med såväl vuxen- som ungdomsböcker. Ibland skrev hon även under pseudonymen Harriet Malmberg.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone