Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Återfunnen
Isbn: 978-91-9867-331-9
Förlag: Annah Nozlin AB
Kategori:
Barn & Ungdom Fantasy & SF Unga vuxna
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Återfunnen

Helst skulle jag vilja ställa mig upp och skrika. Jag vill inte vara med, hör ni det! Förnuftet sa åt mig att det var för sent, att det troligen varit för sent långt innan jag föddes.

När farmodern dör upptäcker 19-åriga Ella att hon befinner sig mitt i en konflikt som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Det val farmodern gjort i sin ungdom har lämnat ett tomrum hos fraktionen, men Ella vill inte ta farmoderns plats. Hon blir varse att det är flera krafter som vill bestämma över hennes liv och död.

“Återfunnen är en magiskt realistisk roman som ingjuter samma känsla hos mig som Tordyveln Flyger i Skymningen gjorde en sommar för många år sedan. Det är en svindlande berättelse, som ständigt balanserar på kanten mellan somrigt mysig mystik och glupande mörker. […] Hur som helst håller Återfunnen mig i sitt grepp till sista sidan. En bonus är att bokens omslag stämmer överens med anteckningsboken som förekommer i romanen. Sådana detaljer uppskattar jag alltid.” – aspiderpigsreadings, på Instagram

”Det är en väl uttänkt och väl berättad historia om kärlek, och om dess motsats, hat och rädsla. På slutet blir det riktigt otäckt när de mörka krafterna spelar upp hela sin arsenal. Hatten av!” – Elvira Birgitta Holm, författare och journalist

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone