Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Konsten att drömma stort: en handbok om att förverkliga sina drömmar
Isbn: 978-91-9867-515-3
Förlag: Prinsen & Prinsessan Bokförlag
Kategori:
Unga vuxna Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Konsten att drömma stort: en handbok om att förverkliga sina drömmar

Drömmar får oss att utvecklas och gör vårt liv meningsfullt. Alla människor har drömmar inom sig och en inre önskan att uppnå någonting. Hur ser din dröm ut och vad vill du uppnå? Vad är det som lockar med att nå ditt mål? Alla har rätt till sin dröm och det är aldrig försent att följa sitt hjärta. Den här boken ger dig inspiration att hitta dina drömmar, samt verktygen att förverkliga dina mål.

Konsten att drömma stort är en motiverande och tankeväckande bok, med över 40 övningar och tips för att nå din dröm. Drömmar som tidigare kändes avlägsna kommer att upplevas realistiska och nåbara efter att du har läst denna handbok.

I boken får du även lära känna en av Sveriges största hiphopartister, Linda Pira, som också är en av bokens författare. Vi får ta del av hennes livshistoria och hon ger läsaren råd för att nå sina drömmar.

Den här boken är ett resultat av ett projektsamarbete med Storvretskolan i Botkyrka kommun, och du får även ta del av elevernas tankar, tips och råd. Boken vänder sig till alla som vill förverkliga sina drömmar.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone