Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Ny app: Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen. Här kan du söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.
Omslagsbild för Klassresan
Isbn: 978-87-2698-290-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2021

E-bok

Klassresan

Klassåterträffar är för många tätt sammankopplat med en överhängande känsla av ångest. Ska jag behöva träffa folk från när jag fortfarande var barn, från en tid när jag inte var en färdig person ännu? Därför var det med blandade känslor en grupp på åtta från den gamla klassen mottog sina inbjudningar till en gemensam fjällvandring.

Bengt, anordnaren av vandringen, ville gärna återknyta de gamla vänskapsbanden. Men uppe på fjället kommer mörka hemligheter åter upp till ytan och rofylldheten ersätts med skräck. Det ligger mord i bergsluften. Kommer verkligen alla de tidigare skolkamraten komma ner igen från fjället med livet i behåll?


Roland Axelsson (1943-) är en svensk författare från småländska Ryd. Han skriver kriminalromaner som ofta utspelar sig i gråzonen mellan vad som faktiskt hänt och vad som är villfarelser.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone